Wat wij doen

Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van complexe, middelzware en zware staalconstructies voor de utiliteitsbouw, zoals kantoren en ziekenhuizen. De engineering vindt plaats in eigen beheer, waarbij we gebruik maken van de meest actuele 3D tekenpakketten. Onze hoogwaardige staalconstructies bewijzen zich ook in de procesindustrie, turnkey projecten en woningbouw.

 

Wie doet wat?

De circa 60 medewerkers van Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B.V. vormen een hecht team. Zij beschikken elk over hun eigen kwaliteiten en specialisaties, die op goed georganiseerde wijze samenkomen in de projecten die wij realiseren. Tijdens uw project bent u als het ware lid van ons team en houden wij u als vanzelfsprekend nauw betrokken bij elke fase.

 

Engineering

Onze eigen tekenkamer, waar we werken met een modern 3D tekenpakket, is tot veel meer in staat dan alleen het ontwerpen en tekenen van staalconstructies. Ook voor detailengineering en eventueel zelfs de hoofdbereking van de staalcontructie kunt u een beroep op ons doen.

 

Productie

Een team van vakbekwame medewerkers is verantwoordelijk voor de productie van de onderdelen van de getekende staalconstructies. Hiervoor staat hen in een veilige werkomgeving een modern machinepark ter beschikking. In het productieproces besteden wij bijzondere aandacht aan een hoge laskwaliteit, die essentieel is voor het realiseren van complexe constructies.

 

Conservering

Met verschillende conserverende behandelingen is, los van het optische aspect, de toch al lange levensduur de staalconstructie nog verder te verlengen. Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B.V. kan elke constructie compleet gestraald en gespoten in elke gewenste kleur uitleveren. Ook thermisch verzinken en poedercoaten behoren tot de mogelijkheden.

 

Montage

Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B.V. realiseert staalconstructies van idee tot praktijk. De uiteindelijke oplevering is de verantwoordelijkheid van onze eigen montageploegen, die zelfstandig door heel Nederland opereren. Zij beschikken over het vakmanschap en het juiste gereedschap om uw staalconstructie veilig en conform specificatie op locatie te monteren.

 

Transport

Voor het transport van de (onderdelen van de) staalconstructies werken wij samen met een vaste, gespecialiseerde transportpartner die in alle opzichten voldoet aan de actuele milieu- en veiligheidseisen. Met speciaal aangepast materieel bezorgt deze transporteur uw lading tijdig, veilig en schadevrij op de afgesproken locatie.

 

Machinepark

Bij Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B.V. combineren wij een uitstekende materiaalkennis met een modern machinepark, dat ons in staat stelt complexe constructies te realiseren. De aansturing van de machines vanuit de tekenkamer staat garant voor een hoge mate van nauwkeurigheid.