Door Bouwcombinatie Tergooi is aan ons de opdracht gegund voor de engineering, productie en montage van de staalconstructie van de nieuwbouw van het Tergooi Ziekenhuis te Hilversum.

In opdracht van BAM Bouw en Techniek bv realiseren wij de engineering, productie en montage van de staalconstructie van het Accelerator gebouw in Utrecht.

Het WTC aan de Amsterdamse Zuidas ondergaat een forse metamorfose. Ballast Nedam stript de huidige D-toren tot op het betonskelet.

Jorritsma Bouw BV heeft aan ons de opdracht verstrekt voor de nieuw te bouwen dokhal plus werkplaats voor Koninklijke De Vries Scheepsbouw te Makkum.

In het centrum van Tilburg zal het Stadskantoor 1 verbouwd worden tot een toegankelijk, transparant en duurzaam kantoor.

Bam Bouw en Techniek BV, Projecten heeft aan ons de opdracht verstrekt voor de engineering, levering en montage van de staalconstructie onderdelen ten behoeve van de nieuwbouw van het hoofdkantoor van Océ te Venlo.

In Rotterdam komt voor het Museum Boijmans Van Beuningen een nieuw Collectiegebouw. Het spiegelend gebouw is een ware blikvanger.